ПОСЛЕ ПРОСМОТРА ЭТОГО РОЛИКА МЕНЯ НЕ ПОКИДАЕТ ЧУВСТВО, ЧТО Я ЧЕМ ТО НЕ ТЕМ ЗАНИМАЮСЬ.....
ОСОБО ВПЕЧАТЛИТЕЛЬНЫМ И ВЛАДЕЛЬЦАМ ОГРОМНЫХ ЖАБ СМОТРЕТЬ ЗАПРЕЩЕНО....
К ОСОБО ВПЕЧАТЛИТЕЛЬНЫМ, И ВЛАДЕЛЬЦЕМ ОГРОМНОЙ ЖАБЫ вобщем то не отношусь, но вопрос повис в воздухе............... ЕГОР ЗА ЧТО???? Тут уж точно ты не тем занимаешся! НИЗЗЯ так издеваться над больными людьми!!! Спасибо хоть коментарий не дєржавною мовою, а то ващще, очередная ночь под откос! Вот сам пересмотри ещё раз несколько, и подумай чем ты занимаешся. Спокойной ночи !!! С уважением, БАРДАК olama
_________________ Хочеш сделать хорошо - сделай сам!
Последний раз редактировалось olama 06 сен 2012, 20:31, всего редактировалось 1 раз.
Мій прицеп- палатка пройшов першу обкатку на покатушках "Партизанський ліс" зустріч 07-09 вересня. Спали 6 чоловік. Приходилось вночі вкопувати колеса. По дорозі до місця таборування ми з roman79 дали круг в 40 км. 10 км бездоріжжя. На прицепі немає амортизаторів, що давало сильне коливання з сторони в сторону. Швидкість по трасі максимальною була 70км/ч.
Відео витягування з ями
У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении. Войдите под своим логином или зарегистрируйтесь.
_________________ Побачивши щасливу сім`ю - не заздріть. Вони пройшли через те ж лайно, що і ви... тільки не зламались. (Омар Хайям)
интересно...., а можно немного опустить центр тяжести? там внутри прицепа есть арки? как по мне то высоковато....дышло от оси сильно высоко..... его в поворотах на одно колесо не ставит?
_________________ Лучше быть хорошим человеком, ругающимся матом, чем тихой, воспитанной тварью. (c) Ф. Раневская
интересно...., а можно немного опустить центр тяжести? там внутри прицепа есть арки? как по мне то высоковато....дышло от оси сильно высоко..... его в поворотах на одно колесо не ставит?
Я старався робити ,щоб рама прицепа була по висоті з рамою машини. Пригучість думаю погасять амортизатори. Але думаю як їх поставити: від центру прицепа до коліс( буква л получається ), від коліс до задньго борту, від коліс до переднього борту. Арки там є. Можна опустити викинувши кілька ресорних листів. Ресори стоять задні газоновські.
_________________ Побачивши щасливу сім`ю - не заздріть. Вони пройшли через те ж лайно, що і ви... тільки не зламались. (Омар Хайям)
Арки там є. Можна опустити викинувши кілька ресорних листів. Ресори стоять задні газоновські.
айліпший варіант рішення, щоб не рити щодня яму під колеса - викинути декілька листів з ресор, вставити замість них восьмачну пружину різану з вкладеним всередину надувним елементом (200 грн за пару) на дорогу - підкачав гуму - підняв причепа. на місці - здув вкла диші, торки спустив колеса - і нічого рити не треба
sasha писал(а):
Мій прицеп- палатка пройшов першу обкатку на покатушках "Партизанський ліс" зустріч 07-09 вересня. Спали 6 чоловік. Приходилось вночі вкопувати колеса. По дорозі до місця таборування ми з roman79 дали круг в 40 км. 10 км бездоріжжя. На прицепі немає амортизаторів, що давало сильне коливання з сторони в сторону. Швидкість по трасі максимальною була 70км/ч.
Відео витягування з ями
Прицеп
_________________ Україна — гарний край, хто не згодний — той москаль)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1